Azja w pięciu smakach
Azja to różnorodność krajobrazów, barw, aromatów i smaków.
A Ty? Który smak wybierasz?
Azja to różnorodność krajobrazów, barw, aromatów i smaków.
A Ty? Który smak wybierasz?
FILIPINY
SMAK KWAŚNY
Będąc w Filipinach koniecznie należy spróbować Sinigang – kwaśnej zupy z owocami morza.
Filipiny to kraj, który ma wiele do zaoferowania. Największym skarbem tego regionu jest wspaniała przyroda, a także urokliwe plaże.
TAJLANDIA & BIRMA
SMAK SŁONY
Pierwsze skojarzenie to legendarny “sticky rice”, czyli połączenie mango ze słonym ryżem!
Tajlandia z Birmą zachwycają swoją różnorodnością. Jeśli kochasz kontakt z naturą, zabytki oraz dzikie plaże – jest to wyjazd dla Ciebie!
SINGAPUR & MALEZJA & KAMBODŻA
SMAK: OSTRY
W tych trzech krajach zasmakujemy się w potrawach hinduskich, czyli ostrości we wszystkich odsłonach!
Podczas tej wyprawy poznamy kulturę trzech pięknych, różnorodnych krajów, reprezentujących kontrastową i różnobarwną Azję.
JAPONIA
SMAK GORZKI
Picie gorzkiej, japońskiej herbaty to prawdziwa ceremonia, będąca owocem wieloletnich tradycji.
Wyprawa do Japonii to wyjazd bardzo aktywny, nastawiony na jak największe poznanie kraju i japońskiej kultury.
WIETNAM
SMAK SŁODKI
Jeśli Wietnam to sajgonki! Jak sajgonki to tylko i wyłącznie sos słodko-kwaśny!
Niesamowite widoki, magiczna zatoka Ha Long, piaszczyste plaże na południu kraju, niepowtarzalna atmosfera – to właśnie Wietnam.